Skole

Hoppetelling

Vi er en idealistisk grunnskole drevet etter Maria Montessoris pedagogiske prinsipper. For skoleåret 2017/2018 er skolen full, med elever fordelt  i aldersblandet gruppe fra 1. – 3. trinn i Småskolen, og i 4. – 7. trinn i Storskolen. Syvende trinn har eget klasserom og tilbringer en del tid for seg selv.

Godkjenningen vår er for opp til 84 elever fordelt på 1. – 7. trinn. Vi har en felles intensjon sammen med Holmestrand Internasjonale Montessoribarnehage om å skape et helhetlig montessorimiljø for barn fra 1 – 12 år.

Maria Montessori var opptatt av å skape fred i verden gjennom å utdanne barna, og hun hadde tro på at barn som har kunnskap om jorden og dens innbyggere vil være de som bevarer freden i vår verden. Hun ble nominert til Nobels Fredspris i 1951 og 1952 for sitt arbeid med utdanning for fred.

Vi er medlem av Norsk Montessoriforbund og følger Læreplan for Montessoriskolen.

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>