Barnehage

Det rosa tårnetVi er en tospråklig (norsk og engelsk), livssynsnøytral, internasjonal montessoribarnehage. Barnehagen er en andelsbarnehage som eies av andelshaverne (foreldrene).

Vi har tre avdelinger: Stjerneskudd for 1 åringer, Solskinn for 2 åringer og
Måneskinn for 3-6 åringer.

Personalgruppen består av flere pedagoger enn i ordinære barnehager. Vi har i tillegg til førskolelærerutdanningen videreutdanning i montessoripedagogikk. Flere av barneveilederne er også videreutdannet til montessoripedagoger. Siden vi er en tospråklig barnehage har vi en engelsktalende barneveileder, som kun snakker sitt morsmål med barna og oss voksne.

Visjon: ”Å utvikle det menneskelige potensial”
Verdiene: kjærlighet, forskning og selvstendighet
Profil: Barnehagen skal kjennetegnes ved:montessoripedagogikken som bygger på barnas iboende kraft og behov for å tilegne seg kunnskap for å forstå livet.

Vi er medlem i Norsk Montessoriforbund, og Private barnehagers landsforbund(PBL).
 Vi holder til i rolige, naturskjønne omgivelser, og har montessoriskolen som nærmeste nabo.

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>